Jan 18, 2018 - Mar 18, 2018
Horari Factoria Cultural Coma Cros
FACTORIA CULTURAL COMA CROS

Filogràfics és un diccionari visual de filosofia que planteja explicar les teories més importants de la història del pensament a través de formes simples i color. El projecte és la unió de dosm óns que poden semblar oposats: la filosofia (complexa, conceptual i feixuga) i el disseny gràfic (estètic, accessible i de consum ràpid). El resultat és una sèrie de 95 gràfics que fan la filosofia més atractiva i el disseny gràfic més conceptual.

La col·lecció es troba recollida en el llibre Philographic: Big Ideas in Simple Shapes (2013, BIS Publishers), el qual va per la tercera edició i ha estat traduït al castellà, francès, holandès i japonès. A més, la sèrie també es troba disponible en format pòster i en llibre de postals.

Genís Carreras és un dissenyador gràfic i artista visual nascut a SAlt i format a Londres, on es va graduar en Comunicació Gràfica amb honors i va treballar per diverses agències de branding. A l’any 2011 comença a treballar com a dissenyador independent per clients com ara Sony Music, Ray-Ban, WWF o Creu Roja. Al 2015 torna a Catalunya i funda Studio Carreras, des d’on treballa en projectes de disseny editorial, identitats visuals, disseny digital, packaging i il·lustració per a clients d’arreu del món. En els seus treballs, Carreras compagina colors vius amb formes geomètriques simples per tal de visualitzar idees i comunicar d’una manera enginyosa i icònica.

dates: del 18 de gener al 18 de març de 2018

Lloc: Sala d’exposicions, Factoria Cultural Coma Cros

Horari Factoria Cultural Coma Cros