Biblioteca
Jan 19, 2018
18:00H
BIBLIOTECA IU BOHIGAS, SALT

Una nit, sobre una fulla il·luminada per la lluna, un ou petit s’esberla…, una mica més enllà una aranya teixeix. Se senten els grills, les marietes dormen, els camaleons guaiten la nit i el cavall blau renilla inquiet a l’estable. La Mònica no pot dormir, tampoc la guineu vermella, ni el petit ós, ni l’esquirol, ni la cabra, ni la mofeta, ni el cérvol, ni la serp ni el mussol.

Alguna cosa és a punt de passar a la selva d’Eric Carle… i l’equip d’investigació de la Creativitatta no s’ho vol perdre. Però cal preparar el viatge, documentar-se sobre el món on viatjarem i gaudirem del que ens depari.

L’activitat està inclosa dins el projecte Som-hi, a llegir! Els objectius pedagògics del projecte són: ajudar a establir un vincle afectiu entre adults i petita infància a través de la lectura; promoure el gust per la lectura des del primer any de vida; i involucrar i formar a la família en l’activitat lectora.

El laboratori d’Eric Carle està dirigit a famílies amb fills de 4 a 8 anys i dinamitzat per la Marta Roig. Cal inscripció prèvia.

Públic: Infants

Data: 19 de gener de 2018

Hora: 18:00 h

Lloc: Biblioteca Iu Bohigas, Salt