972 231 681
comacros@salt.cat

ERAM ZETA

eramzeta0

L’Escola ERAM Zeta és un projecte educatiu que sorgeix amb la finalitat d’educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades, les arts escèniques i la creativitat amb l’objectiu de preparar a la societat pels reptes socioculturals i econòmics del segle XXI.

ERAM Zeta està dirigida a nens des de 4 anys fins als 18 que volen formar-se en el camp de les noves professions creatives.

L’escola aposta per una formació multidisciplinària basada en l’eduteniment, en el qual a partir de jocs, recursos innovadors i processos creatius, realitzen un trajecte formatiu amb l’ús dels audiovisuals i les noves disciplines artístiques com a eix transversal, estimulant així la seva imaginació i habilitats digitals.

ERAM Zeta es caracteritza per utilitzar metodologies d’aprenentatge significatiu, amb les quals els alumnes són el centre dels processos d’ensenyament-aprenentatge.

Dins del seu programa formatiu ofereix extraescolars a les escoles durant el curs escolar destinades a alumnes d’educació primària i secundària.

A més a més, organitza tallers i campus en períodes de vacances. En destaca el Campus Techkids destinat a alumnes de 6 a 12 anys que es celebra durant el mes de juliol.

 

GALERIA D’IMATGES

972 40 22 58