972 231 681
info@comacros.cat

NOTÍCIES

27 Jul 2017

“Obre i vola” el resultat esplèndid del III Salt en dansa

El passat diumenge 23 de juliol, en el marc de la Festa Major de Salt, va tenir lloc l’espectacle “OBRE I VOLA!”, resultat del projecte SALT EN DANSA a El Canal, Centre d’Arts Escèniques.

El projecte Salt en dansa que arriba a la seva III edició, és un projecte de dansa de creació comunitària impulsada per l’Ajuntament de Salt i la Factoria Cultural Coma Cros. El projecte va a càrrec de la Cia Las Lo Las i l’escola Nou Espiral i consisteix en treballar 8 sessions de dues hores amb gent no professional del món de la dansa i crear un espectacle col·lectivament. El més important del projecte és el procés de creació que realitzen conjuntament participants i directors artístics del projecte.

I el resultat, “Obre i vola!” ha estat esplèndid. Un conjunt de 20 persones, ballarins i músics, es reuneixen a l’escenari per explicar una història d’alliberació: “Atrapades en la nostra pròpia presó, empetitim i ens fem més dèbils. L’espectacle “Obre i vola!” ens transporta a una part de la realitat de nosaltres mateixes, imposada des de l’exterior o des de l’interior, que oprimeix, bloqueja i no deixa avançar. Reconèixer-la, rebel·lar-se i obrir portes serà el camí cap a la nostra alliberació per poder volar ben alt”.

obreivola1obreivola2obreivola3obreivola5obreivola6